pur si simplu

About

Ciocolata si salata. Mancarea mea reflecta emotiile pe care le simt. Daca este ciocolata sunt nefericita, singura, ma simt ca in pragul dezastrului, daca este salata sunt fericita. Am o  mare dragoste pentru ingredintele care  intra in compozitia mancarurilor pe care le fac. Cand rosiile din gradina sunt coapte voi face salata si paste cu scoici, sau gazpacho sau peste copt cu sos vierge. Rosiile vor fi tratate cu respectul pe care il merita.  

Gutuie

Gutuie

Cele mai multe idei pentru retele din acest blog vin din gradina mea. Nu voi pretinde ca toate retetele sunt originale, iar cele care au o sursa de inspiratie precisa ea va fi atasata blogului sau mentionata. Insa originale sau interpretate toate retetele sunt incercate asa ca aveti incredere. Pentru orice intrebare sunt aici si numele meu este Andra Fernandez.

Prezentele materiale sunt protejate de drepturile de autor conform Legii 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe. Orice încercare de preluare a articolelor si fotografiilor se va face NUMAI cu acordul autoarei si cu condiţia citării permanente a link-ului : http://www.pursisimplu.net

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: